Saturday, 16 July 2011

YES I Like Nera !!


Nda sabar tunggu rambut aku panjang bgtu...
Wow, belum lagi habis Akademi Fantasia 9, Nera AF9 atau nama sebenarnya Queennera Francine Francis Kitingon sudahpun hangat diperkatakan apabila gambar seksi Nera dan gambar dia berbikini tersebar di internet.. Ramai juga yang tidak tahu yang Nera sebelum ini pernah memasuki pertandingan Miss Earth Sabah 2010 dan sekaligus melayakan dia menyertai Miss Earth Malaysia 2010..
Dalam pertandingan Miss Earth Sabah 2010, Nera AF9 telah berjaya mendapat tempat kedua bersama gelaran Miss Earth-Water, Miss Natural Beauty Groom 2Life and Miss Facebook Favourite.. Jadi tidak hairan la gambar Nera dengan gaya seksi menawan serta gambar Nera berbikini tersebar didunia internet ni.. Buat peminat-peminat Nera AF9 ni.. jom kita layan gambar nera AF9 yang seksi dan berbikini kat bawah nie..


*********************************************************************************

Nani: Nera memang ada wajah dan tubuh komersial.... Aku memang suka natural beauty dia dan karakter dia yg lemah lembut... Yang penting jaga diri jaga badan ya Nera....Ok Nera, manatau kau ialah the next Amber Chia.... Kau buli tu... Chaiyok!

6 comments:

abglan said...

Alamak... terpaksa layan he he he

Fazil Hamid said...

sedare ke...muka ada iras-iras...hehehe...

Nani said...

abglan: ye la tu...

Fazil: mean? iras ngan nani? ???

SimplySeoul said...

Serious suka dengan dia. Kinda a bit bangga la bila dapat tau dia Sabahan.

Piweet said...

mmang gempak hbes...btw i like her song very much=)hehehe

Nani said...

Simply & Piweet: dia lembut dan sopan...