Tuesday, 12 July 2011

Jarang Update Pasal Anak...

Sorilah kepada pembaca sekalian, sebelum ni kalau aku buat entry aku jarang tayang muka aku, muka laki aku dan juga muka anak aku... tapi bila baca blog kawan-kawan yang selalu tayang muka sendiri, laki dan anak bahkan dengan nenek moyang sekali kalau ada, maka aku rasa blogger tu dekat di hati aku... Rasa macam kenal rapat dengan dia cuma bila balik2 update pasal anak, kadang2 aku boring membaca dan itulah yang aku elakkan diblog ini....

So untuk 1st time diblog yang baru ini, aku kasilah peluang anak aku untuk tayang muka pulak.. Dalam beberapa ketika ni, aku tak dapat tayang muka semasa sebab asyik duk rumah ja so malaslah nak pakai tudung semata2 untuk nak ambik pic terbaru... So paham2la korang kalau aku asik tayang pic yang pakai baju serupa hehehe...

Kalau tak silap ni 4 bulan

masa umur 2 minggu (Nov, 2007)

Abah dia masa muda2 dulu, misai masi nipis hehehe...

Zairatul Nadia, 4 tahun. Ni gambar terbaru..

Ni pun gambar baru


Anak aku ala2 tomboy skit... Lasak.. Mungkin pasal mengandung dulu, aku rasa baby dalam perut ni lelaki.
Nenek dia pun mengharap jantina yang sama so mungkin ada tulah agaknya dia macam lasak skit..

3 comments:

abglan said...

Dah besar nnt jd terbalik le tue, ala-ala gadis perempuan terkhir gitue he he

Fazil Hamid said...

oh sebaya la...yg sulung 4tahun...

Nani said...

abglan: nani pun masa kecik dulu lasak. nani hanya mula berubah pada umur 15 tahun..

fazil: ya, sama la...