Wednesday, 20 July 2011

Tercabar !!!!

Oh, tidak !!!!!
Tak bole jadi ni...
Mana bole dia dapat dulu...
Aku yang harus dapat dulu...
Woiii !!!

Itu hanya gimik ok, tapi dats my emotion rite now bila dapat tau kawan2 yang baru belajar driving dah dapat lesen dorang... Aku? Belajar dari bulan Januari lagi, skg suda bulan Julai masi belum bole kasi jalan kereta. Salah siapa?

Aku rasa, aku nak salahkan tutor aku yang bang*ng tu..
Kalau bukan pasal dia perasan sibuk memanjang, aku ndala terkapai2 macam ni.
Bayangkan, 8 jam amali aku almost 2-3 bulan aku menghabiskan kerana kekangan masa aku sendiri dan juga tutor tu...

Yang geramnya, aku nda boleh praktis bawa kereta sebab kereta aku besar pastu yang kecik pula nda berapa bagus kondisinya. Memang mau kena replacelah kereta kecik tu tau.. Hais.... memang rasa tercabar..

Selama aku kawin 2006-2011, bulan ini adalah tempoh yang paling mencabar buat aku.
Aku tenang ja tapi dalam hati sentiasa berdoa agar semua ni cepat berakhir dan aku dapat memiliki apa yang aku mau.. Tapi biar apapun kesulitan yang kita alami, teruslah bersikap optimis kerana setiap kesulitan akan ada kemudahannya...

4 comments:

abglan said...

Isk.. isk.. lama tue Nani, dah le bukan free.. xleh tukar org ke?

Nani said...

Huh, tulah pasal.... rasa mcm dah terlambat nak tukar sbb 8 jam aku dah abes... semua payment dah beres tmasuk test JPJ tapi rasa macam nak tmbh jam... tp tgh nak jimat skg ni so blm dpt tmbh jam lagi... klu bkn psl tutor tu, dah lama aku test jpj. Grrrr, geram!

Fazil Hamid said...

sabar je la...hehehe...
nanti memandu kat jalan pon same...
biar lambat asal selamat..

Nani said...

hehehe... tq abgfazil....