Monday, 8 August 2011

Selamat BerJiran

Sangat tak sabar mengetahui siapakah jiran aku dalam segmen Jom Cari Musuh yang aku sertai hari Jumaat lalu jika tidak silap dan akhirnya dengan dub dab dub dab! kemarin aku dah dapat siapa orangnya.... Cuma, kemarin tak sempat update pasal jiran so hari ni, terimalah...... 



Hahaha!!!
Gempak tak? Gempak tak jiran gua? Macam Otai ja kan muka dia tapi tak taulah dia ni Otai Lemas ka Otai timbul sebab dah 3 hari keputusan berjiran diumumkan, beliau belum kunjung tiba untuk mengupdatekan diri ku ke dalam entry beliau.. Tapi jangan kuciwa jangan merana, kita sama2 nantikan kedatangan beliau... Katanya dia, muka otai tapi hati jambu! Oppss! Salah. Muka Otai tapi pandai masak hahaha.... Kebetulan dapat jiran yang tak pandai masak, so bolehlah berguru. Wah, tq Kiroro sebab bagi jiran yang hebat... Kalau dia malas2 nak update blog, nanti aku bagi surat saman kat dia. Huh, belum ada apa2 dah nak tunjuk ke'otai'an masing2.. Ok, kita gurau2...

Kepada Norhisyam, selamat berkenalan dan selamat menjadi jiran yang prihatin dan bertanggungjawab...

5 comments:

Norhisham Nordin said...

hahaha... aduh duh duh... rasa bersalah sgt dah ni sbb lambat dtg singgah sini... huhuhu... mana ade 'otai' la... aku ni baik bah... muka jek garang... hahahaha... aku pun busy sgt2 nih... weekend lepas busy cat rumah pastu bila kat ofis, busy buat keja pulak... huhu... takpe... utk menebus kesalahan aku yg dah terlambat menegur jiran baru, aku ada surprise utk nani... tunggu aku punye entri...

Nani said...

hahaha.. ok, dia Otai Timbul hehehe... gurau ja.. takpe.. takpe.. kita faham awak kerja bah... tiada hal punya... kau berjiran dgn org Borneo... apa agaknya surprise tu?

Fazil Hamid said...

wah ade jiran baru...hehehe..
selamat berkenalan jugak (tumpang sekaki..)

Nani said...

ok boleh... jiran saya jadikan jiran awak juga... kita kawan ramai2... hehe

abglan said...

Jiran mantap weh!