Saturday, 20 August 2011

Berita Baik Kepada Pengkomen Terbanyak...

Dah beberapa minggu cadangan ni tersimpan saja dalam kepala otak, baru hari ni nak umumkan secara rasmi.
Nani dengan berbesar hati akan memberi cenderahati kepada pengunjung blog yang mencapai komen ke 30 kali yang pertama.

Cara Penyertaan:
1. Mestilah seorang follower.
2. Rajinlah komen.

Reward pertama akan diberi kepada komen yang mencapai 30x yang pertama. Seterusnya jika korang semakin aktif mengomen, komen yang ke100, 150, 200 akan dapat reward juga. Reward yang diberikan buat masa ini dirahsiakan kerana ianya boleh jadi macam2 bentuk.. Hehehe... biar kasi suspen sikit. Tapi antara reward itu nanti ialah, aku akan buat satu entry khas untuk dia dalam blog aku dan akan letakkan RSS Feed dia dalam blog ini dan kempen ramai2 orang untuk follow orang tu. Haaa, best tak? Bestkan?

Aku buat semua ni sebagai menghargai masa dan tenaga yang kawan2 peruntukan untuk mengunjungi blog ini. Selain tu, utk mengeratkan silaturahim antara kita. Aku faham korang ikhlas nak komen entry aku tapi aku pun ikhlas beri korang cenderahati supaya korang ingat aku sampai bila2... Harap korang boleh terima dengan hati yang senang-lenang.

pic dari becahitam.blogspot....
Selamat mengomen kepada semua !!!

5 comments:

Fazil Hamid said...

wah....nampaknye kene tingkatkan stamina nie..kene selalu bagi komen..hehehe..

abglan said...

Alaa... ko bagi je lah kat aku nie, tak yah buat Contest, kata ikhlas nak bagi he he

Anonymous said...

Kelakarnya korang tapi aku rasa, balik2 korg berdua ni je yg akan menang nanti kahkahkah! Dari blog pertama hingga blog yang ada skg, aku lbh bnyk dikunjungi oleh silent reader. Drg x nak follow.

Norhisham Nordin said...

adehhh... diserang cik anon ke nih..?

Anonymous said...

Cik anon? Sape tuh?