Thursday, 4 August 2011

Jom Cari Musuh

Ada2 ja barang baru bila masuk blog abglan, dan yang terbaru ialah JOM CARI MUSUH .
Dah 3 x rasanya aku buka entry tu sebab 1st baca tak berapa nak paham skg dah paham skit so Nani nak cuba jugalah buat...
nak join sila ke sini
Napa pulak tak boleh link gambar tu dalam entry? Hm, ni yang kelemahan aku ni...

Katanya nak bagi kita jiran... Erm, masi kurang faham apapun nanti korang klik dan fahamkan mengikut citarasa korang. Lepas klik nanti dia akan tunjukkan cara dan korang boleh lah dan kita tunggu apa yang kita dapat..
Huh!

5 comments:

abglan said...

Aaaa' macam tu la Nani... meh kita tunggu siapa bakal jadi jiran kita he he

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

Nani said...

bila nak kuar ni?

Fazil Hamid said...

alamak dah tutup da...semalam dah nampak tajuk entry nani ni..tp tak buka sbb ank buat hal..pagi ni buka dah closed pulak..hehehe..

Nani said...

aku pun selalu kena kacau anak... dia pandai jeles bila layan laptop dan tak layan dia..